BL-győztes szélső a Harmadik Félidőben • SportTV

BL-győztes szélső a Harmadik Félidőben

2019. 02. 24. 13:17    
Olvasási idő: < 1 perc

Fodor Csenge, a Győri Audi ETO KC BL-győztes szélsője lesz a vendégünk a vasárnap esti Harmadik Félidőben.

Ha minden jól megy és a csapat is eljut odáig, a májusi, budapesti Final Fouron már Fodor Csenge is visszatérhet a Győri Audi ETO KC-ba, a képernyőre azonban annál is korábban visszatérhet a zöld-fehérek szélsője. A nemrég vállműtéten áteső Fodor ugyanis elfogadta meghívásunkat, és vasárnap este vendégünk lesz a Harmadik Félidőben. Tőle első kézből kaphatunk információkat arról, hogyan húzta be az ETO a csoportelsőséget jelentő győzelmet a nagy rivális Bukarest otthonában. A Győr kilenc győzelemmel és egy döntetlennel áll a 2018-2019-es idényben, a mezőny egyetlen veretlen csapata, így a nagy menetelés titkairól is megpróbálja majd faggatni Fodort Petur András műsorvezető, valamint két szakértőnk, Tóth Tímea és Borsos Attila.

Nycke Groot elővette a zsenijét – hangzott el a közvetítésben. Nézzük, hogy lőtt a Győri Audi ETO KC zsenije nyolc gólt a CSM Bucurestinek!

Posted by Sport TV on Saturday, February 23, 2019

Az FTC-Rail Cargo Hungaria is nyert szombaton a női BL-ben, a Thüringer HC elleni siker negyeddöntős szereplést ért, és most már csak az a kérdés, hányadikként jut be a nyolc közé. A leendő ellenfél okán matekozni kár, hiszen a Metz, Rosztov, Buducsnoszt hármas végső sorrendjét nem könnyű megmondani, bár a francia együttes a hétvégén aratott oroszországi sikerével lépéselőnybe került. Arról, hogy ki lenne a legjobb rivális a Fradinak, a Borsos, Tóth kettős mellett Ágai Kis András osztja meg a gondolatait nézőinkkel.

Lukács Viktória "Vica", az FTC Kézilabda szélsője idénycsúcsot jelentő öt gólt lőtt a Thüringer HC elleni BL-meccsen. Mutatjuk!

Posted by Sport TV on Saturday, February 23, 2019

A Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged meccsét pedig egy régi ismerőssel elemezzük, hiszen hosszú idő után ismét a Sport TV képernyőjén üdvözölhetjük Skaliczki Lászlót, a magyar kézilabda-válogatott hajdani szövetségi kapitányát. A hétvégi két BL-meccs közül kétségtelenül a Veszprémé volt a fontosabb, hiszen a Breszt ellen a csoport második helyének megtartása volt a tét, míg a már biztos „ezüstös” Szeged nyugodtan kísérletezhetett Nantes-ban.

A Sport1-en 20:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.