Davis kiérdemelte a plusz egy évet • SportTV

Davis kiérdemelte a plusz egy évet

2019. 02. 28. 12:55    
Olvasási idő: < 1 perc

Eldőlt, hogy a következő idényben is David Davis irányítja a Telekom Veszprémet, miuzán a klub élt a szerződésben foglalt egyéves opcióval.

Mint ismert, 2018 októberében Ljubomir Vranjestől David Davis vette át a Telekom Veszprém irányítását, egy plusz egyéves szerződést aláírva. Vezetésével a Veszprém jelenleg 16-os győzelmi sorozatnál tart, ebből a Bajnokok Ligájában hatos a széria, úgy, hogy a címvédő Montpellier, a csoportelső Barcelona és a 2017-es BL-győztes Vardar Szkopje is az áldozatok között volt.

Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vezérkar maximálisan elégedett David Davis mester munkájával, amit a zsinórban elért tizenhat győzelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, milyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez annak érdekében, hogy elérjük végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban, akár itthon a Breszt ellen, nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott.”

David Davis mester a következőt nyilatkozta: „Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a klubnak, a vezetőségnek, a játékosoknak és a szurkolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül lehetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon.”

(telekomveszprem.hu)

A Sport1-en szombaton 17 órától élőben közvetítjük a Kielce–Telekom Veszprém BL-csoportmérkőzést.