Harry Kane az NFL-be tart • SportTV

Harry Kane az NFL-be tart

2019. 03. 28. 11:48    
Olvasási idő: < 1 perc

Ha nagy kedvencével és barátjával, Tom Bradyvel talán már nem is játszhat majd együtt, de Harry Kane egy évtized múlva nagyon szívesen kipróbálná magát az NFL-ben.

Harry Kane, a Tottenham és az angol válogatott csatára a labdarúgástól való visszavonulása után elképzelhetőnek tartja, hogy egy másik sportágban is kipróbálja magát profiként. „Ha játszottam a Premier League-ben, a világbajnokságon, majd pedig az NFL-ben, akkor nevezhetnek minden idők egyik legnagyobb sportolójának?” – vetette fel az ESPN-nek adott interjújában.

Kane az amerikai csapatsportok nagy rajongójának számít, az év elején a Super Bowlt is a helyszínen tekintette meg (megtehette, bokasérüléssel bajlódott), sőt, Tom Brady, a győztes New England Patriots quarterbackje még a csapatbulira is meghívta. „Barátok lettünk, pedig előtte sohasem találkoztunk. Nagyon inspiráló a számomra” – mondta Kane.

A csatárnak megvan az a képessége, hogy oda rúgja a labdát, ahova szeretné. Ez pedig olyan adottság, ami az NFL-ben is jól jöhet, ha kickernek akar állni. „Ez az, amit 10-12 év múlva tényleg ki akarok próbálni” – árulta el. Ráadásul az is lehet, a Spurs saját stadionjában próbálkozhat majd, hiszen a Tottenham új arénájában a hagyományos füves pálya mellett műfüves is a rendelkezésre áll.