Brady: még két év a 42. születésnapra • SportTV

Brady: még két év a 42. születésnapra

2019. 08. 04. 19:00    
Olvasási idő: < 1 perc

További két évvel, a 2021-es idény végéig meghosszabbította szerződését a 42 éves Tom Brady, az NFL történetének legeredményesebb irányítója a New England Patriotsnál.

Tom Brady augusztus 3-án megünnepelte a 42. születésnapját, egy nappal később pedig megkapta a New England Patriotstól is az ajándékát: további kétéves szerződés-hosszabbítást. Bár lehet, ez inkább a Patriotsnak ajándék, figyelembe véve a quarterback vezetésével nyert hat bajnoki címet.

Brady előző megállapodása 2019-es szezon végén jár le, ezt toldották meg most két évvel. Az átstrukturálás okán ebben az évben 14 helyett 23 millió dollárt keres majd, amivel a hatodik legjobban fizetett QB lesz az NFL-ben.

Brady egy szerdai beszédében megelőlegezte a mostani lépést, hiszen így nyilatkozott: „Nagyra becsülöm a csapatot, amely 2000-ben lehetőséget adott nekem. Bill Belichick személyében remek edzővel, illetve Josh McDaniels személyében kiváló támadó koordinátorral dolgozom, kiváló a munkakapcsolatunk. Szeretem a tulajdonosunkat, Robert Kraftot és a családját. Éppen hihetetlenül sikeresek vagyunk. Remélem, ezt folytatni tudjuk.”

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.