Brady felajánlotta a házát Antonio Brownnak • SportTV

Brady felajánlotta a házát Antonio Brownnak

2019. 09. 09. 13:28    
Olvasási idő: < 1 perc

Antonio Brown még nem is lépett pályára a New England Patriots színeiben, de már áradoznak róla a bajnokcsapatnál.

Jóllehet a Pittsburgh Steelers elleni idénynyitót a szabályok szerint még ki kellett hagynia, a találkozóhoz köthető hírek egy jó részét így is Antonio Brown, a New England Patriots új szerzeménye uralta. Al Michaels, az NBC moderátora például elárulta a Robert Kraft csapattulajdonossal folytatott beszélgetése részleteit: „Kraft elmondta nekem, hogy Bradyval ő közölte a hírt, és hogy ő személy szerint százszázalékosan támogatja az üzletet. Két perccel később Tom visszatért hozzá, és azt mondta neki, ő meg ezerszázalékosan. Újabb két perccel később pedig már ott tartott, hogy egymillió százalékosan.”

Drew Rosenhaus, Brown ügynöke pedig azt mondta, Tom Brady felajánlotta ügyfelének, hogy amíg nem talál magának megfelelő otthont, addig lakjon nála és a családjánál.

A stadionban a Patriots szurkolói már plakátokkal üdvözölték Brownt, akiről a leendő csapattársak is áradoztak. „Szórakoztató lesz. Robbanékony játékos, boldogok vagyunk, hogy a sorainkban tudhatjuk. Minél több, a meccset eldönteni képes játékosunk van, annál jobban mehet minden” – mondta Julian Edelman, a legutóbbi Super Bowl legértékesebb játékosa. Egy másik elkapó, Philipp Dorsett szavai: „Gyümölcsöző együttműködés lesz. Már alig várom, hogy jöjjön és együtt dolgozhassunk. Amióta futballt nézek, egyike volt azon játékosoknak, akikre figyeltem. Már az egyetemi időszakából láttam róla készült látványos összefoglalókat.”

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.