A Fradi európai pályán az Europályában • SportTV

A Fradi európai pályán az Europályában

2019. 10. 25. 15:37    
Olvasási idő: < 1 perc

Kilencven percen keresztül a Ferencváros lesz a Sport TV Europálya című magazinjának témája. De mi/ki más is lehetne, mint a Moszkvában Európa-liga-mérkőzésen 1-0-ra nyerő alakulat?!

Hálás téma idegenben, elsőkalapos csapat otthonában aratott magyar siker után Europálya-magazint gyártani. A Sport1 stábjának most ez megadatik, a pénteki futballmagazinnak egyetlen főszereplője lesz: a CSZKA Moszkva otthonában 1-0-s arató Ferencváros.

Illetve dehogyis egy, sok.

Például a bravúrok sorozatát bemutató Dibusz Dénes. A kapus a mezőny legjobbjává avanzsált Moszkvában, a védéseit pedig alig győzzük majd elemezni.

Vagy a remek taktikát kidolgozó, aztán remekül cserélő Szerhij Rebrov. A győztes gólt a becserélt Varga Roland szerezte, a kispadról induló játékosok (főleg Isael és Varga) rengeteget tettek hozzá a zöld-fehérek játékához. És nem utolsósorban, a Fradi hozzáállása, játékstílusa a szünetben lezajlottak hatására alaposan megváltozott.

És ennek, na meg a három pontnak köszönhetően a Ferencváros megőrizte esélyét a tavaszi folytatásra. Három forduló után, féltávnál harmadik a gárda négy ponttal, az Espanyol héttel csoportelső, a Ludogorec hattal a második. Innen még bármi előfordulhat, az alapcélt, a tisztes helytállást és a tanulási folyamatot már bőven teljesítette a gárda!

A Sport1-en 17:45-kor élőben jelentkezünk az Europálya-magazinnal.