LeBron: Brady-vel folytatjuk, míg járni tudunk

2019. 11. 16. 18:09    
Olvasási idő: < 1 perc

LeBron James és Tom Brady játékát is sokáig élvezhetjük még, mert addig maradnak a pályán, amíg járni tudnak. Egy LeBron-interjúból twitter-viccelődés kezdődött a két szupersztár között, és azt gondoljuk, ennek mi szurkolók nagyon örülhetünk.

Bjelica poszterre került. (Fotó: twitter/@Lakers)

Carmelo Anthony Portland Trail Blazershez szerződése után megkérdezték, a saját pályafutása végén gondolkozik-e már. Ő erre azt válaszolta, hogy nem igazán. „Tom Brady és én ebben hasonlítunk. Addig játszunk majd, ameddig csak tudunk járni.”

Tom Brady 42 éves, februárban Super Bowlt nyert (ez volt a hatodik sikere), nyáron kétéves hosszabbítást írt alá klubjával, ami a 2020-as és 2021-es szezonról szól (2021 nyarán lesz 44 éves). A 2019-es a 20. szezonja, csapata, a New England Patriots 8-1-gyel áll ebben a pillanatban, és a 49er-szel együtt vezeti a ligát.

Vasárnap 22:15-kor láthatjuk legközelebb a Patriotst a Philadelphia Eagles ellen.

Ami pedig James-t illeti: December 30-án lesz 35 éves, 17. szezonját tapossa, és már nagyon sokszor elmondták, hogy azért öregszik ő is, és hogy a fizikuma már nem a régi, stb… Erre tegnap este a Sacramento Kings elleni Lakers-győzelem közben egy ilyen jelent is lejátszódott:

A poszt szövegével maximálisan egyetértünk. NEM EMBER.

Erre a poszterre Nemanja Bjelica került fel:

Az a hihetetlen, hogy ez nem annyira egyedi eset egyébként. James 12 meccs után átlag 11,1 gólpasszal vezeti a ligát, emellett bedob 24,3 pontot, leszed 7,7 lepattanót, 1,3 labdát csen el, és kioszt 0,6 blokkot. Ez pedig egy válogatás az előző szezonban mutatott legnagyobb zsákolásaiból:

Ennyit az öregedésről…

De visszatérve az alap felvetésre, talán ezt a zsákolást is látva gondolta azt Brady, hogy twitteren reagál James eredeti kommentjére:

„Addig játszom, amíg tudok zsákolni.”

Majd LeBron James meglátta Brady tweetjét, és ő sem hagyta szó nélkül:

„Addig játszom, amíg tudok TD-passzokat adni.”

A látottak alapján még pár évet adunk a fiúknak.

Cookie beállítások