Sterbik, Rosta és Klivinyi is beszáll hozzánk! • SportTV

Sterbik, Rosta és Klivinyi is beszáll hozzánk!

2019. 12. 01. 17:51    
Olvasási idő: < 1 perc

A 2019-es esztendő utolsó Harmadik Félidejében Rosta Miklós, a MOL-Pick Szeged beállósa, valamint Klivinyi Kinga, az FTC-Rail Cargo Hungaria, továbbá a női válogatott átlövője a stúdióban, Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém kapusa pedig Szkopjéből, telefonon igyekszik színesebbé tenni a műsort.

Az év utolsó Harmadik Félidője következik december első napján, és igyekszünk méltó évbúcsúztatóról gondoskodni: mindhárom adásrészben lesz extra megszólaló.

Az adás első harmada a Vardar Szkopje-Telekom Veszprém BL-mérkőzés értékeléséé, amelyben Szkopjéból lesz segítségünkre Sterbik Árpád. A kapus a Kielce elleni hazai meccsen kulcsszereplő volt, egykori csapata ellen azonban a fantasztikus támadójáték (na meg jó ideig Cupara) minden terhet levett róla. És most már, négy összecsapással a vége előtt számolgatni is érdemes, mert úgy tűnik, Kiel, Veszprém versenyfutást követően dőlhet el a csoport első helye.

A középső harmad a MOL-Pick Szegedé, amely gálaelőadás keretében vert tíz gólt a PPD Zagrebre. A kékek soraiból a szombaton az első BL-gólját meglövő Rosta Miklós lesz a vendégünk a stúdióban, akivel természetesen szóba kerül a fiatalok szegedi szereplése is (a Zagreb ellen szóhoz jutók közül Rostán kívül Bajus Brúnó, Nik Henigman és Stanislav Kasparek is legfelkebb 23 éves), de például az ő pályaíve is. Merthogy ő is ifjú titánként került Szegedre, két klasszis van előtte a sorban (Bánhidi Bence, Matej Gaber), innen kell érvényesülnie. Hogy ez példa nélküli lenne? Nem kell messzire mennie követendő útvonalért, elég Bánhidi Bencénél „kopogtatnia”! Emellett szóba kerülnek a szépségdíjas szegedi gólok is, volt belőlük kínai, szemtelen és bomba is, lesz miben gyönyörködni!

A befejező periódus pedig a női válogatotté lesz, itt a nemzeti csapat egykori (Tóth Tímea) és jelenlegi (a vb-keretből az utolsó pillanatban kimaradó Klivinyi Kinga) tagjával nézzük meg, mire ment eddig és mire mehet a következő két hétben a világbajnokságon az együttes.

A Sport1-en 18:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.