Egy Buducsnoszt-hóhér a stúdióban • SportTV

Egy Buducsnoszt-hóhér a stúdióban

2017. 02. 13. 18:58    
Olvasási idő: 2 perc

A Harmadik Félidőben Lukács Viktória, az FTC-Rail Cargo Hungaria szélsője segítségével idézzük fel a zöld-fehérek szenzációszámba menő, podgoricai BL-győzelmét.

A Buducsnoszt Podgoricát a meccs első góljával meghökkentő Szucsánszki Zita az EHF-nél lehet a hét sztárja, a 2015-ös Bajnokok Ligája-győztest a vasárnap este második találatával végképp lejtőre küldő Lukács Viktória pedig a Harmadik Félidő sztárja lesz hétfő este. Az FTC-Rail Cargo Hungaria szélsője a középdöntő mindhárom meccsén meglőtte a maga góljait, most pedig vidáman mesélhet a podgoricai csodáról. Például arról, milyen érzés, amikor Fradi-szurkolók éneke tölti be a rettegett poklot, a Moracsát vagy hogy milyen érzés már az első félidőben rászámoltatni a világ egyik legjobbnak tartott csapatára. És aztán nem is annyira halkan fel lehet neki vetni: végre a Ferencváros is bejut a budapesti Final Fourba?
Természetesen a további három BL-szereplő magyar csapat is a Borsos Attila és Tóth Tímea vezette szakértői stáb elé kerül, velük kapcsolatban az elszalasztott lehetőségek fogalomköre lesz alighanem a fő beszédtéma. A Győri Audi ETO KC még csak-csak megmentett egy pontot a Larvik ellen (bámulatos hajrá kellett hozzá) és ezzel már biztos negyeddöntős, a férficsapatok viszont nem könnyű helyzetbe sodorták magukat a vereségükkel. A Telekom Veszprém például a Barcelonától elszenvedett vereséggel az ötödik helyre csúszott vissza, míg a MOL-Pick Szeged a breszti pofon miatt nem tudta átvenni a vezetést a csoportjában.
A fentebb már említett Szucsánszki hét góljánál csak eggyel lőtt kevesebbet a Barcelona az Alavésnek – futballban. A másik spanyol óriási, a Real Madrid is remekelt, az Osasunát győzte le jó meccsen 3–1-re és szerezte meg idénybeli századik gólját tétmérkőzésen. A két meccsben közös pont, hogy a HF-ben értékeljük a kapusteljesítményeket (de nem csupán Ter Stegenét és Keylor Navasét, hanem például a pamplonai Siriguét is), illetve sajnos az is közös, hogy mindkét találkozón történt súlyos sérülések történtek.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik félidő című show-műsorunkat.