McGregornak már a Celtic is jó lenne • SportTV

McGregornak már a Celtic is jó lenne

2021. 05. 11. 18:02    
Olvasási idő: < 1 perc

Conor McGregor egy hónapja poénkodott a Manchester United megvételével, mostanra azért finomított a véleményén, és már a Celtic csapatával is beérné.

A Szuperliga április 19-i bejelentése másnapján Conor McGregor úgy érezte, futballtémában is meg kell nyilvánulnia a Twitteren, és a következőt vetette fel rajongóinak: „Helló srácok, azon töprengek, hogy megveszem a Manchester Unitedet. Mit gondoltok róla?” Most azért kicsit finomított a szurkolói forrongások közepette „jó ötletnek” tűnő bejegyzésén.

„Hogy egészen őszinte legyek, a Celtic kapcsán indult el a beszélgetés akkor. Hogy vegyek részesedést Dermot Desmondtól – árulta el a UFC egyik arca. – Egy bizonyos ponton tényleg szeretnék majd sportcsapatot venni. És az is biztos, hogy a Celticet, illetve a Manchester Unitedet is szeretem. Nyitott vagyok. Úgy érzem, nagy dolgokra vagyok képes egy klubért.”

A nagy dolgok közül az első egy alapos tőkeinjekció lehetne, hiszen az Independent című lap szerint McGregor vagyona valahol 120 és 300 millió font körül mozoghat, míg a Forbes magazin az MU értékét 3 milliárd fontra becsüli…

Azért reméljük, az ír harcos nem feledkezik meg fő feladatáról sem, hiszen július 10-én Dustin Poirier ellen kell helyreállítania a renoméját, a meccset élőben mutatjuk a Sport TV-n.