McGregor áprilisban már maxon pöröghet • SportTV

McGregor áprilisban már maxon pöröghet

2021. 11. 28. 16:07    
Olvasási idő: < 1 perc

Conor McGregor a tervei szerint már 2022 első felében visszatér az oktagonba súlyos sérülését követően.

A számok alapján nehéz vitatni, hogy Conor McGregor az UFC legfontosabb alakja, hiszen ő benne volt a szervezet történetének 5 legjobb eladást produkáló ppv-rendszerű gálájában, ahogyan 20 millió feletti ppv-s keresetével is listavezető. Így aztán a világ első számú MMA-birodalmának is kiemelten fontos, mikor térhet vissza a Dustin Poirier ellen nem csupán vereséget, de síp- és szárkapocscsonttörést is szenvedő (a kettő együtt járt, hiszen az orvos a sérülések miatt szakította félbe a találkozót) ír világsztár. Nos, a vártnál talán hamarabb, legalábbis ez derült ki McGregor Twitter-bejegyzéséből.

„Áprilisban már teljes értékű MMA-s edzésmunkát végezhetek. Sima ügy. Akkor pedig már küszöbön áll a visszatérésem. Ugyanakkor türelmesnek kell maradnom. Le fogom győzni a sérülést” – írta a legutóbb július 10-én harcoló egykori pehely- és könnyűsúlyú világbajnok. Azt már korábban sem titkolta, egyből címmeccsel kíván visszatérni, méghozzá könnyűsúlyban. Ez pedig azt jelenti, akár legutóbbi legyőzője is lehet a riválisa, hiszen december 11-án Poirier a bajnok Charles Oliveirával meccsel a címért a UFC 269 keretében Las Vegasban.

Csak most már eredményt is kellene hoznia McGregornak, ha nem akarja sportszakmailag még jobban leértékelni saját magát. The Notorious 2016 óta mindössze egy meccset nyert meg, 2020 januárjában Donald Cerrone ellen T. K. O.-val, minden más találkozóját elbukta.