Megvan McGregor következő ellenfele • SportTV

Megvan McGregor következő ellenfele

2021. 08. 04. 08:03    
Olvasási idő: < 1 perc

Conor McGregor következő küzdősportos fellépése jótékonysági lesz, méghozzá egy komikus ellen, tolószékben.

Lapértesülések szerint eldőlt, hogy Al Foran lesz a UFC-szupersztár Conor McGregor következő ellenfele. Ha esetleg az MMA-, netán küzdősportsportos múltját keresné valaki Forannek, ne tegye. A „kihívó” ugyanis nem sportoló, hanem hangutánzó művész, aki többször is a „szájára vette” az írt. Most pedig jöhet a harc, de nem McGregor felségterületén, az oktagonban, hanem tolószékben. Merthogy a találkozó jótékony célt szolgál. McGregor évek óta támogatja az Ír Kerekesszékes Szövetség munkáját, pár hete 10 ezer eurót adományozott neki, és a mostani meccs bevétele is őket illeti.

Egyedül a gála időpontja kérdéses. A szervezők szeptember 11-et javasoltak, de az a júliusban Dustin Poirier ellen bokatörést szenvedő McGregor számára korainak tűnik. „Srácok, adjatok még egy kis időt, és akkor biztosan jövök! Az orvosom azt mondta, még egy kicsit pihennem kell” – írta a Twitteren. A bátrabbak ezek után októberi dátumot vizionáltak, de sokkal valószínűbb egy novemberi vagy decemberi időpont.

McGregor azt is jelezte, néhány extrával készül az eseményre, ezek közül az egyik egy Lamborghini-tolószék lehet. Sajnos a Poirier elleni veresége óta volt ideje megszokni ezt az ülőalkalmatosságot.