McGregoré minden idők legrosszabb MLB-dobása! • SportTV

McGregoré minden idők legrosszabb MLB-dobása!

2021. 09. 22. 09:47    
Olvasási idő: < 1 perc

Conor McGregor már a meccs előtt ellopta a show-t a Chicago Cubs-Minnesota Twins MLB-mérkőzésen. „Csak” minden idők legrosszabb kezdődobását hajtotta végre.

Még ha a közelmúltban elért eredményei (a legutóbbi négy meccséből hármat elveszített, úgy, hogy egyik sem ment végig…) nem is azt mutatják, Conor McGregornak sokkal inkább a UFC ketrecében a helye, mint például az MLB dobódombján. Merthogy az egyik legismertebb ketrecharcosnak felajánlották a kezdődobás lehetőségét a Chicago Cubs-Minnesota Twins mérkőzésen (5-9), és ez lett belőle:

Bárhogy is nézzük, McGregor odaállt, célzott, dobott – méterekkel elvétve a catcher kezét. Később a Marquee Sports Network kérdésére elismerte: „Fényévekkel ez volt minden idők legrosszabb dobása.” Ráadásul az írnek már a második major sportban „sikerült” katasztrofálisra egy bemutató dobása, korábban a Dallas Cowboys NFL-csapatának meccse előtt is megmutatta, a dobás nem az ő műfaja.

A küzdést meg meglátjuk, mert a sípcsontsérüléséből felépült, és visszatérésre kész. A 2021-es kiemelt gálák főszereplőit már megtalálták, így vélhetően a jövő év egyik első nagy attrakciója lesz az övé.

A Sport TV a UFC és az MLB küzdelemsorozatát is élőben közvetíti.