Derby della Sport TV: Szaniszló Csaba vs Méhes Gábor • SportTV

Derby della Sport TV: Szaniszló Csaba vs Méhes Gábor

2022. 03. 20. 12:58    
Olvasási idő: 2 perc

Nagy nap a mai Rómában, hiszen ismét összecsap a két városi rivális, a Roma és a Lazio csapata. A Sport TV is kiemelt figyelmet fordít a mérkőzésre, amellett, hogy élőben közvetíti, egy külön kis közvetítésre is készül az AMC Mikrón a Szaniszló-Méhes páros főszereplésével.

A nagy derbi.

Ismét eljött a napja a világ egyik legrangosabb rangadójának, a Derby della Capitalénak, azaz Rómában összecsap az AS Roma és a Lazio csapata. Ez mindenképpen parázs mérkőzés, de a most külön pikantériája az is, hogy a két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán. A Lazio ötödik 49, a Roma pedig hatodik 48 ponttal – a teljességhez hozzátartozik, hogy a hetedik helyen álló Atalantának is 48 pontja van, de egy meccsel kevesebbet játszott. A BL-t érő negyedik hely most épp távolinak tűnik (a negyedik Juventusnak 56 pontja van), de az EL-ért folytatott versenyfutás miatt fontosak lehetnek azok a pontok, amikét most megvívnak a Stadio Olimpicóban.

Az örökmérleg a Romának kedvez (hivatalos meccsen 66 Roma-győzelem, 48 Lazio-siker és 63 döntetlen mellett), viszont a legutóbbi, szeptemberi derbit a Lazio nyerte 3-2-re. Nehéz tehát jósolni, az erőviszonyok kiegyenlítettek.

Azt már jól megszokhattuk, hogy a Sport TV csapatában elég erős döntetlenre áll a két csapat, hiszen Méhes Gábor szíve a Lazióért dobog, míg Szaniszló Csaba harcba menne a farkasokért. Épp ezért közvetítik a római derbit mindig párban. Ez egyrészt kiváló forrása a zrikáknak a következő fél évre, és biztosítja a teljes elfogulatlanságot a Sport TV részéről. Ebben segítségére lesz stábnak Takács Rita is, aki a mai mérkőzés műsorvezetője.

Roma – Lazio: március 20., vasárnap 17:45, Sport1 (élő)

Egy kis extra az AMC Mikrón:

Most kapaszkodjon meg mindenki, aki totálisan ki akarja élvezni a mérkőzés minden momentumát, hiszen egy igazi különlegességet kínálunk:

Az AMC Mikro alkalmazáson élőben követhetjük a hangalámondó képeit,

azaz pontosan látjuk majd szurkolóink kommentátoraink minden reakcióját a mérkőzés egyes szituációiban. Gonoszság ilyet kérni, de épp ezért érdemes abban bízni, hogy valamelyik csapat fölényes győzelmet arat, hiszen ez akkor lesz a legviccesebb.

Szaniszló Csaba-Méhes Gábor: március 20., vasárnap 18:00, AMC Mikro (élő)

Az AMC Mikro ingyenesen letölthető, reklámmentes, és egy egyszerű regisztráció után ízelítőt ad 8 tévécsatorna havonta frissülő tartalmaiból, amelyek közt premier-epizódok, előzetesek és extra tartalmak egyaránt megtalálhatóak. A programban a Sport1, a Sport2, az AMC, a TV Paprika, a Spektrum, a Spektrum Home, a Minimax és a JimJam kínálata érhető el.

Az applikáció az alkalmazás-áruházakból a következő linkekre kattintva tölthető le:

Google Play

App Store