13 nap alatt rekordot jelentő 14 élő sportközvetítéssel jelentkezik az AMC Mikro • SportTV

13 nap alatt rekordot jelentő 14 élő sportközvetítéssel jelentkezik az AMC Mikro

Sport TV avatar Sport TV 2023. 09. 15. 10:27    
Olvasási idő: 3 perc

Labdarúgás, kézilabda, baseball és röplabda, ez a négy sportág tűnik majd fel szeptember 16. és szeptember 28. között az AMC Mikrón. Ráadásul mind a négyből csúcsminőségű mérkőzéseket követhetünk majd élőben, hiszen labdarúgó- és kézilabda Bajnokok Ligája-, Serie A- és MLB-meccsekről van szó, illetve a férfi röplabda Európa-bajnokság döntőjéről.

A Napoli és a Lazio BL-debütálása is az AMC Mikrón lesz látható. (Fotó: Getty Images)

Nem volt még arra példa, hogy az AMC Mikro ilyen rövid idő alatt ilyen sok prémium minőségű élő sportközvetítést nézhessenek a felhasználó, mint a következő két hétben. Azonban a szeptember 16-28. közötti időszakban olyan kiváló és érdekfeszítő események zajlanak, hogy a sportrajongók azt hiszik, lemaradnak valami nagy dologról, ha akár csak egyet is elmulasztanak követni. Éppen ezért lesz az alkalmazáson 14 élő közvetítés hét sorozatból ebben az időszakban. Elkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája, ahol pazar rangadókat rendeznek már az első fordulóban is, a kézilabda Bajnokok Ligája is jobbnál-jobb párosításokat kínál (FINAL4 színvonal minden héten), továbbá zajlanak a Serie A, a labdarúgó Német Kupa, az MLB és a kézilabda Bundesliga meccsei is. Sőt, egy Eb-döntő is van a kínálatban.

Labdarúgó Bajnokok Ligája

Szeptember 19-én veszi kezdetét a labdarúgó Bajnokok Ligája 2023-24-es szezonja, és ebben a kiírásban is a Sport1-en és Sport2-n követhetjük a televízióban a legtöbb mérkőzést. Azonban a BL-ben olyan sok rangadót rendeznek, és olyan izgalmas meccsekre kerül sor, hogy az első fordulóból az olasz bajnok és a Serie A ezüstérmesének rangadóját a spanyol és a portugál bronzérmes ellen az AMC Mikrón mutatjuk majd meg magyar kommentárral. Kedden rendezik a Lazio – Atlético Madrid, szerdán a Braga – Napoli derbiket.

Lazio – Atlético Madrid: szeptember 19., kedd 21:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Haraszti Ádám

Braga – Napoli: szeptember 20., szerda 21:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Fülöp László

Kézilabda Bajnokok Ligája

Egyfajta mini FINAL4-ra is sor kerül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második és harmadik fordulójában. Az AMC Mikrón lehet szurkolni a 2023-as kölni négyesdöntő elődöntőinek visszavágóin. Szeptember 21-én látogat a BL-címvédő Magdeburg a Barcelona otthonába, míg szeptember 27-én egy Kielce – PSG derbire kerül sor. Júniusban a két most hazai pályán játszó csapat nyert a Lanxess Arenában. Talán mondanunk sem kell, hogy a csoportkör végeredménye szempontjából milyen fontos meccsek ezek.

Barcelona – Magdeburg: szeptember 21., csütörtök 20:45, AMC Mikro (élő); kommentátor: Ágai Kis András

Kielce – PSG: szeptember 27., szerda 18:45, AMC Mikro (élő)

Serie A

Nem lesz hiány olasz bajnokikban sem, összesen öt Serie A-meccset is meg lehet majd nézni. Az igazán jó hír, hogy az AMC Mikrónak köszönhetően a címvédő Napoli hatodik fordulós meccse is megnézhető lesz élőben, az Udinesét pedig háromszor is ezen a platformon követhetjük.

Cagliari – Udinese: szeptember 17., vasárnap 12:30, AMC Mikro (élő); kommentátor: Faragó Richard

Frosinone – Sassuolo: szeptember 17., vasárnap 15:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Haraszti Ádám

Udinese – Fiorentina: szeptember 24., vasárnap 15:00, AMC Mikro (élő); Gyulai Miklós

Napoli – Udinese: szeptember 27., szerda 20:45, AMC Mikro (élő)

Monza – Bologna: szeptember 28., csütörtök 18:30, AMC Mikro (élő)

MLB

Nincs megállás az MLB-ben sem, és az alapszakasz utolsó heteiben (október 1-ig tart az alapszakasz) minden alakulat azért küzd, hogy minél jobb helyet csípjen meg magának az október 3-án induló rájátszásban. Így van ezzel a Kansas City, a Cleveland, a Chicago és a Colorado is.

Kansas City Royals – Cleveland Guardians: szeptember 18., hétfő 20:10, AMC Mikro (élő)

Chicago Cubs – Colorado Rockies: szeptember 22., csütörtök 20:10, AMC Mikro (élő)

Röplabda Eb-döntő, Német Kupa, kézilabda Bundesliga

 

Az egész közvetítésdömping nyitómeccse a férfi röplabda Európa-bajnokság szombati döntője. A 2023-as kontinenstorna fináléját Olaszország és Lengyelország vívja Rómában. A világ legerősebb férfi kézilabda nemzeti bajnokságából a Bergischer HC és az Rhein-Neckar Löwen meccse színesíti a palettát, de a Német Kupából a címvédő, és egyébként két magyar játékost is a keretében tudó RB Leipzig első fordulós meccse is csemegének ígérkezik.

Olaszország – Lengyelország (Eb-döntő): szeptember 16., szombat 21:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

Bergischer HC – RN Löwen: szeptember 23., szombat 19:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

Wehen Wiesbaden – RB Leipzig: szeptember 27., szerda 20:45, AMC Mikro (élő)

Minden fent említett élő AMC Mikrós közvetítés megnézhető felvételről a Sport1 és Sport2 csatornák valamelyikén. A Sport2 HD verziója nyár végén került be a Direct One kínálatába, így a Sport1 és Sport 2 valamennyi piacvezető magyar telco szolgáltató kínálatában HD minőségben érhető el. Természetesen a Sport1-en és a Sport2-n is rengeteg élő közvetítést követhetünk a fent említett sorozatokból, továbbá a női kézilabda BL-ből, ahol három magyar csapat is érintett (DVSC, FTC, Győr) vagy a dartsvilág nagyjaitól.

A Spektrum kvíz applikáció BL-kvízzel készül

Az élő közvetítés mellett egy különleges kezdeményezésre is felhívjuk a figyelmet. A Spektrum kvíz applikációban hétfőtől elérhető lesz egy Bajnokok Ligája-kvíz is, amely kiváló lehetőség a sorozattal kapcsolatos lexikális tudás tesztelésére, és amellyel rá lehet hangolni a labdarúgó Bajnokok Ligája kedden rajtoló 2023-24-es szezonjára.

Az AMC Mikróról

A reklámmentes AMC Mikro nyolc csatorna (AMC, JimJam, Minimax, Spektrum, Spektrum Home, Sport1, Sport2, TV Paprika) havonta frissülő tartalmaiból ad ízelítőt. A sportrajongók amellett, hogy megnézhetik rajta az olasz fociról szóról ’A Calcio Titkai’ című sorozat mindkét évadát, a Trash Talk, a Nyerő Széria és az Alley-oop epizódjait is elérik egy hétig.

Az alkalmazás amellett, hogy elérhető desktopon (amcmikro.hu), az alábbi linkekre kattintva ingyenesen letölthető a nagy alkalmazás-áruházakból:

Google Play: ITT

App Store: ITT