Nyerő SzériA – nagy vesztesekkel • SportTV

Nyerő SzériA – nagy vesztesekkel

2024. 02. 19. 18:59    
Olvasási idő: < 1 perc

Marcus és Lautaro, a nyerő páros. Vajon együtt maradnak az ősztől is? (Fotó: Getty Images)

A legizgalmasabb fordulók egyike kerül ma a Serie A”tudós elemzői” górcsöve alá. Eddig is egyenletesen haladt az Inter a bajnoki címe felé, sorra rázva le üldözőit – de előnye behozhatónak tetszett. Az obligát győzelmet most is megszerezte, Pazar támadóduója, az argentin-francia gólszóró duó ismért jócskán kivette a részét a góltermelésből. Az igazi kérdés – amit kitárgyalnak szakértőink is – , hogy a szuperkettős ősztől is a nerazzurrit erősíti-e. A PSG csillagászati összegekkel „támad” – az esetleges BL-cÍm esélye vajon elég-e a Milánóban maradáshoz.? (Feltételezve, hogy a csapat az idén nem nyeri meg az elitligát, ami persze simán megtörténhet…)  Nem árt persze egy villámkérdés a vesztes salernóiakról: az ő kiesésük a biztosabb, vagy legyőzőjük scudettója?
Persze, a címnyerés esélyét más alapozta meg – a követők nagy bukása, illetve kudarcsorozata. Előbbi (a nagy bukás) a Milané egy parádés, sok gólos, hullámzó találkozón, buta kiállítással, majdnem pontmentéssel és újabb kudarccal. A tartós mélyrepülés meg a Juvéé. amelynek egy hónapja eggyel több pontja volt az Internél – most meg 9-cel van kevesebb, egy mérkőzéssel többől…  Ezzel is „tartoznak” vendégeink – meg kellene fejteni a rekordbajnok összeomlásának rejtélyét.k
Pesze, szó lesz majd a mások nagy betlizőről, a semmibe visszahulló bajnoki címvédőről, amelyről azt pletykklják, egy idényen belül másodszor is edzőt vált.
Aztán persze beszélgetnek az örök témáról , a kapusoktól, teljes fordulót befejezve legs zólszépségverseby, neg Hidegzuhany is – szóvalé a szokásosan érdeket olaszfutball talk-show várható – a szokott főszereplőkkel. Ne hagyják ki!

Serie A, 25. forduló. Sport1 19:00 a forduló összefoglalója (kommentátor: Gyulai Miklós és Haraszti Ádám); Sport1 20:00 Nyerő SzériA olaszfutball-magazin (háziasszony: Takács Rita, vendégek: Hrutka János és Kéri András)