A legjobb újoncból a hét legjobbja • SportTV

A legjobb újoncból a hét legjobbja

2017. 02. 06. 19:54    
Olvasási idő: 2 perc

A hétvégi magyar kézilabda Bajnokok Ligája-sikerek után két játékos is ellátogat a Harmadik Félidő stúdiójába: Bíró Blanka a Ferencváros, Hársfalvi Júlia pedig a Győr kulisszatitkaiba avatja be nézőinket.

Az EHF Bajnokok Ligájával foglalkozó oldalait már „bevette” Bíró Blanka, akit a múlt héten a játéknap újoncának választottak, a középdöntő második körében pedig bekerült a játéknap három sztárja közé („semmiség”, Görbicz Anita és Amanda Kurtovic mellé, tessék rájuk szavazni az EHF Facebook-oldalán), továbbá egy védése Top5-ös volt. Ezek után nem lehetett kérdés, hogy a Harmadik Félidő stúdióját is „megszállja”. Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a magyar válogatott kapusa óriási szerepet játszott abban, hogy a Fradi két győzelemmel kezdte a középdöntőt, és már ott tart, hogy jó eséllyel pályázik a második helyre. Petur András műsorvezető és szakértőink, Tóth Tímea, valamint Borsos Attila arról is faggatják majd, hogy a tavaly nyári váltás után mára már sikerült-e beilleszkednie a Fradiba, illetve hogy mire vihetik a zöld-fehérek az idei sorozatban.
De ennyiben nem merül ki a kézilabda, hiszen a hétvégén másik női csapatunk, a Győri Audi ETO KC is fölényesen nyert, méghozzá Dániában. A ketretben ott volt az egyik tehetség, Hársfalvi Júlia is, akinek korábban már megadatott pályára lépni a BL Final Fourjában, és feltett szándéka, hogy az idén visszatérjen a Papp László Sportarénába a csapattal.
A kézilabdáról szokás szerint a labdarúgásra kanyarodunk, igaz, nem minden zajlik majd a megszokott mederben. Addig rendben, hogy a Barcelona terítékre kerül majd (szó lesz Neymarról, illetve Messi lecseréléséről is), de a Real Madrid most kimarad, hiszen a Celta Vigo elleni bajnokija az időjárás miatt elmaradt. Így aztán több szó esik majd az üldözőkről, különösen az Atlético Madrid, Sevilla, Villarreal hármasról. Utóbbi kettő egymás elleni meccsével kapcsolatban Puhl Sándor vélt és valós tizenegyesről is beszél, míg további vendégeink (a már megszokott Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Szebeni István, Várhidi Péter négyes) arról is beszélnek, vajon közülük befér valaki a két óriás közé majd a végén.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben sugározzuk a Harmadik Félidő című show-műsorunkat.