Sztárdobos és dobos sztár taníthatja Sanyit • SportTV

Sztárdobos és dobos sztár taníthatja Sanyit

2018. 12. 20. 16:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Dombi Tiborral, a Debrecen legendás szélsőjével, valamint Fejes Tamással, a legalább annyira legendás Tankcsapda együttes dobosával érkezik csütörtökön a Trash Talk legújabb adása.

Amikor nézegeti az ember az adásmenetet, és gyors egymásutánban a Dombi Tibor, Fejes Tamás, Sodom, Witching Metal neveket és címeket olvassa sok mindenre gondolhat, de arra legalábbis nehezen, hogy mindez a Trash Talkban kerül elő. Pedig de! A karácsony előtti utolsó adásban ugyanis vendégünk lesz a méltán népszerű Tankcsapda együttes dobosa (Fejes Tamás), akárcsak a Wyrfarkas nevű, szintén világhírű formáció dobosa (bár Debrecen bombázóját alighanem mindenki jobban ismeri a futballpályáról), és bár nehezen hihető, hogy Tibi egyből a Sodom-számmal nyit, de biztos, ami biztos, a dobszerkót bekészítettük a stúdióba!

Ettől még persze főképp az NFL-é lesz a főszerep. Már csak azért is, mert Dombi Tibor a minap jött vissza amerikai körútjáról, amelynek keretében többek között a Pittsburgh Steelers-New England Patriots mérkőzésre is ellátogatott. Kedvenc csapata ugyan kikapott, de Tibit ez sem tudja eltántorítani az élménybeszámolótól, Bencsics Márkot és Kovács Sándort pedig a rajzolástól. A Sport TV két szakértője atomjaira szedi a Steelers-Patriots derbit, csak tudják követni őket a Deltacast kezelői…

Szóba kerül az is, hogy a dobos melyik NFL-posztnak felel meg, hogy milyen marketing kell egy zenekarhoz, illetve egy NFL-csapathoz, és persze a sportoló zenészeket sem hagyjuk ki. És hogy el ne feledjük: Kovács „Csikágóbersz” Sándor az adás végére újabb területen lesz professzor.

A Sport1-en 19 órától élőben jelentkezünk a Trash Talk című amerikaisport-magazinunkkal.