Gronkowski az idén biztosan nem tér vissza • SportTV

Gronkowski az idén biztosan nem tér vissza

2019. 12. 04. 20:12    
Olvasási idő: < 1 perc

A 13. játékhéten sem volt kerettag egyetlen NFL-csapatnál sem, így eldőlt, hogy Rob Gronkowski az idén biztosan nem tér vissza, és kihagyja a teljes 2019-es idényt.

Jóllehet a televíziózás (a Foxnak dolgozik éppen) és az élet élvezete közepette Rob Gronkowski nyitva hagyta az NFL-be visszavezető kiskaput, ráadásul Robert Kraft, a New England Patriots tulajdonosa is mutatott hajlandóságot a reaktiválására, a hétvégén hivatalossá vált, minden idők egyik legjobb tight endje ebben a szezonban biztosan nem lép pályára. Sem a Patriotsban, sem másutt. Merthogy az előző idény végén – újabb aragygyűrűvel a kezén! – visszavonuló Gronk a 13. játékhéten sem volt tagja a Patriots keretének, így ebben az évadban már semmiképpen sem kerülhet le a sérültek/visszavonultak listájáról.

Azért a címvédőnek nélküle sem megy rosszul, 10 győzelemmel és 2 vereséggel vezeti csoportját, igaz, a tight end játéka messze nem olyan domináns, mint korábban. A jelenleg a keretében lévő két tight end, Matt LaCosse és Ryan Izzo összesen 13 elkapást és Izzo révén egy touchdownt tud felmutatni a 2019-es alapszakaszban.

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.