A hét meccse után a hét magazinja! • SportTV

A hét meccse után a hét magazinja!

2020. 02. 16. 12:49    
Olvasási idő: < 1 perc

A MOL-Pick Szeged-PSG, valamint a THW Kiel-Telekom Veszprém Bajnokok Ligája-mérkőzés részletes elemzésével, illetve Szöllősi-Zácsik Szandrával jövünk a Harmadik Félidő legújabb kiadásában.

A hét meccse után jön a hét kézilabda-magazinja, a Harmadik Félidő a Sport1-en. Az adás első fő témája természetesen a MOL-Pick Szeged-PSG Bajnokok Ligája-mérkőzés lesz, amelynek részletes elemzésén túl interjúkkal jelentkezünk Szegedről, méghozzá mindkét táborból.

A második szegmens a THW Kiel-Telekom Veszprém csatáé, amelyben eldőlt, hogy a német gárda mehet tovább csoportelsőként – egyenesen a legjobb nyolc közé. A Veszprém pedig a második helyért harcolhat a Montpellier-vel és a Kielcével. A magyar csapat lépéselőnyben van, és ha jövő héten megveri a francia gárdát, biztossá tezsi az ezüstjét. Addig is, megnézzük, mik a kieli mérkőzés legnagyobb tanukságai, legyen szó a védekezésről, az irányítójátékról vagy az átlövők bátorságáról.

A női BL ezúttal pihen, ugyanakkor mi nem feledkezünk el a hölgyekről sem. Vendégünk lesz Szöllősi-Zácsik Szandra, a magyar válogatottba visszatérő átlövő. Vele az új kapitánykettős, a Danyi Gábor, Elek Gábor duó első összetartásáról, valamint a márciusi, győri olimpiai selejtezőről beszélgetünk, ahol az első két hely egyikét kell megcsípni – Oroszország, Szerbia és Kazahsztán társaságából – a tokiói repülőjegyért.

A Sport1-en 18:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.