A UFC-sztár traktorgumival és önkínzó gyakorlatokkal készül a nagy harcra • SportTV

A UFC-sztár traktorgumival és önkínzó gyakorlatokkal készül a nagy harcra

2020. 05. 03. 13:27    
Olvasási idő: < 1 perc

Tony Ferguson meglehetősen szokatlan és meglehetősen kegyetlen edzésmódszerekkel is készül a következő, Justin Gaethje elleni megméretésére. A UFC 249 lesz az első világszinten is jegyzett sportesemény, amit a járványból reményeink szerint már kifelé tartva megrendeznek, és amit Magyarországon kizárólag a Sport1-en lehet nyomon követni.

Végre közeledik az első, világszinten is jegyzett sportesemény a járványtól sújtott időszakban, a UFC 249-et magyar idő szerint május 9-ről 10-re virradóra rendezik meg Las Vegasban, mi pedig nagy erőkkel közvetítjük az eseményt. A könnyűsúlyú interim bajnoki címért kiírt főmeccsen Justin Gaethje ellenfele Tony Ferguson lesz, akiről az ESPN készített egy összeállítást. Ferguson eleve jó figura, volt, hogy baseball-labdával jelent meg sajtótájékoztatón, előszeretettel hord napszemüveget, most pedig az edzésmódszereibe kaptunk egy kis betekintést.

Maradjunk annyiban, még nézni is gyilkos kemény, nemhogy végigcsinálni. „Az a célom, hogy élvezzem, és ne unatkozzak közben. Három sportot űztem korábban. Fociztam, baseballoztam és birkóztam. Mindhárom megmaradt bennem” – mondta a különböző módszerekről Ferguson.

És akkor jöjjenek a rettenetek, kezdve a traktorgumival való gyakorlással:

Íme, a zenés mutatvány:

Itt komolyan megsajnáltuk azt a nagy dobozt:

Ki tudja ugyanebben a testtartásban ugyanezt megcsinálni?

Egy kis egyensúlyjavítás:

Szegény medicinlabda:

Ez a bokszból lehet ismerős:

Jöjjön egy kis hasizomgyakorlat:

Ezt pedig Mijagi mester is megirigyelhetné a Karatekölyökből:

A Sport1-en május 9-től 10-re virradóra, 4 órától élőben közvetítjük a UFC 249-et.