A Szörny lazán carterezett egyet • SportTV

A Szörny lazán carterezett egyet

2018. 02. 07. 11:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Giannis Antetokounmpo kifogyhatatlan a varázslatokból. Most éppen Hardawayt átugorva zsákolt brutálisat.

Giannis Antetokounmpo bejelentkezett az Év zsákolása díjra. Pedig az ő szemszögéből nem történt semmi különös, csak lazán átugrotta Tim Hardaway Jr.-t a New York Knicks elleni meccsen. Valahogy úgy, ahogyan 2000-ben Sydneyben Vince Carter átrepült Frederic Weis felett, bár ő nem verte úgy a mellét utána, mint akkor Carter.

Elsőre talán fel sem tűnik, miért óriási Gianni Antetokounmpo mostani zsákolása, mert olyan lazán hajtja végre, ahogyan egy átlagember lehajol cipőfűzőt kötni. Kris Middleton feladja neki alley-oopra, és bezsákolja. Igen ám, de ott van Tim Hardaway Jr. közte és a gyűrű között, aki viszont nem igazán zavarja. Felugrik, átrepül felette. Mindezt úgy, mintha mi sem történt volna.


De John McEnroe arca elég árulkodó. Hardaway Jr. (akire nagyobb teher nehezedik majd a szezon hátralévő részében. Itt írtunk róla, miért: PORZINGIS) ugyanis nem olyan alacsony a maga 198 centijével. Csakhogy úgy tűnik, a Görög Szörnyben van még tartalék, és egy sokkal magasabb embert is bármikor „megcarterezne”.
Bravo, Giannis!

(Sport TV)