A fogadóknál McGregor a favorit • SportTV

A fogadóknál McGregor a favorit

2018. 10. 04. 00:46    
Olvasási idő: < 1 perc

A fogadóirodák szerint Habib Nurmagomedov, a fogadók szerint pedig Conor McGregor az év legjobban várt UFC-mérkőzésének esélyese.

Conor McGregor csaknem két évvel az Eddie Alvarez elleni győzelmet követően visszatér az oktagonba, és ez megmozgatja a fogadók fantáziáját is. McGregor a könnyűsúlyú bajnok Habib Nurmagomedovval találkozik Las Vegasban, és eddig 24 millió euró értékben kötöttek fogadást, ebből ötmilliót Németországban.

Ami viszont meglepőbb: a fogadóknál McGregor tűnik favoritnak, 17 millió eurót ugyanis az ő sikerére tettek fel. A legőrültebb fogadó New Jerseyben lakik, ő 70 ezer eurónak megfelelő összeget tett fel az ír fenegyerek sikerére – ez a legmagasabb tét, amivel a csatára fogadtak. Érdekesség, hogy Németországban még az 1000 eurót sem éri el a Nurmagomedov győzelmére feltett tétek összege. Ehhez képest, az ő diadalát általában 1,7 alatti oddszokkal adják a bukmékerek, McGregorét pedig kettes feletti szorzóval.

A Sport1-en szombatról vasárnapra virradóra, 4 órától élőben közvetítjük a Habib Nurmagomedov-Conor McGregor mérkőzéssel fémjelzett UFC-gálát.