Habib-McGregor: jöhet a visszavágó! • SportTV

Habib-McGregor: jöhet a visszavágó!

2018. 10. 07. 18:53    
Olvasási idő: < 1 perc

Conor McGregor elismerte Habib Nurmagomedov győzelmének jogosságát, és máris visszavágót emleget.

Ahogyan Arnold Schwarzeneggertől a Terminátor című filmben hallhattuk, most ezt olvashattuk Conor McGregor Instagram-oldalán:

View this post on Instagram

I’ll be back.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Azaz: „Visszajövök!” (De ha úgy jobban tetszik, visszatérek.) A UFC legismertebb harcosa magyar idő szerint vasárnap hajnalban a negyedik menetben fojtással kikapott Habib Nurmagomedovtól, és az eredményt egy korai tweet alapján immár elfogadja. „Jó kopogás. Már várom a visszavágót” – írta az ír fenegyerek.

A reváns lehetősége sportszakmai és anyagi szempontból is abszolút indokolt. Az elsőt aligha kell magyarázni, a másodikra meg elég legyen annyi, hogy a gála minden bizonnyal megdönti a UFC pay-per-view és bevételi rekordját. A meccs, illetve az oktagonban és a lelátón zajló afterparti pedig tett arról, hogy még nagyobb legyen az érdeklődés a Nurmagomedov-McGregor 2 iránt.

UFC 229

Balhés véget ért, de a sportértéke megkérdőjelezhetetlen a várva várt 229-es UFC-gálának! Aki lemaradt 10:45-kor pótolhatja a Sport2-n, illetve 23:45-től a Sport1-en! Emellett pedig a jövő heti műsoraink között is érdemes keresni az ismétlést!

Posted by Sport TV on Saturday, October 6, 2018

A kérdés inkább az, hol és mikor rendezzék meg a csatát. Ez vélhetően a Las Vegas-i találkozót lezáró balhéban illetékes Nevada Athletic Commission döntésén múlik. A bizottság simán megbüntetheti vagy eltilthatja Nurmagomedovot, amiért a győzelme után kiugrott a ketrecből, hogy a nézőteret is „lebontsa”. Márpedig az eltiltás hossza a helyszínt (bár nyilván New York például szívesen beugrana, még ha ott a járulékos bevétel kevesebb is lenne, mint Las Vegasban) és az időpontot is alapjaiban befolyásolhatja.