2018 a változások éve Kawhi Leonard számára • SportTV

2018 a változások éve Kawhi Leonard számára

2018. 11. 28. 22:53    
Olvasási idő: < 1 perc

Kawhi Leonard nyáron a Spursből a Raptorshoz került, most pedig a Yahoo Sports értesülései szerint aláírt a New Balance-hoz. A márka hosszú évek után tér vissza a ligába, Leonard lehet a kirakatembere.

Nyáron már jelentek meg arról cikkek, hogy a New Balance rámozdul nyáron Gordon Haywardra, Joel Embiidre és Kawhi Leonardra. Az első két név megszerzése nem járt sikerrel, Hayward az Antát, Embiid pedig az az Under Armourt választotta.

Kawhi Leonard esetében azonban úgy tűnik, 2018 a változások éve. Azután, hogy a nyáron elcseréltette magát a San Antonio Spurs-szel, és így a Toronto Raptorshoz került, most arról szólnak a hírek, hogy sportszergyártót is vált. Búcsút int tehát a Jordan márkának, és az NBA-be visszatérő New Balance kirakatarca lesz. Semmit nem szeretnénk jósolgatni, de a csapatváltással a jelenlegi állás szerint nagyon jól járt, talán a cipőüzlet is bejön majd.

Leonard nem erősítette meg a hírt, azt mondja, sem ő, sem a cég nem jelentett be semmilyen szerződést. Az előző szerződését tavasszal nem sikerült meghosszabbítania a Jordannel, állítólag egy 4 éves 22 milliós ajánlatra mondott nemet. Október 1-ig volt a márka nagykövete, de a szerződés lejárta óta is Jordanben kosarazik. Szakértők szerint a New Balance biztosan 5 millió dollárnál magasabb összeget fizet majd neki, és ehhez jönnek majd a bónuszok, amelyek csapata és egyéni sikerei után járnak neki.

Az is kapcsolatos Leonarddal (és nyilván ezzel az üzlettel is), hogy a menedzsmentje ügynökségeket keres arra a feladatra, hogy a közösségi fiókjait kezelje. Leonard legutóbb 2015-ben tweetelt és nincs Instagram-fiókja sem.

A New Balance gyártott már kosaras cipőket, a leghíresebb kosaras, aki New Balance-ban játszott, az James Worthy volt. 

A 2016-os NBA All-Star hétvégén a teniszező Milos Raonic már New Balance kosaras cipőben játszott a celeb mérkőzésen, és még zsákolt is egyet: