Második nap egy kétszeres világbajnokkal • SportTV

Második nap egy kétszeres világbajnokkal

Sport TV avatar Sport TV 2018. 12. 14. 11:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Pénteken már két etapban is láthatnak 4-4 mérkőzést a darts vb-ről, a délutáni szakasz „fő embere” a walesi Jamie Lewis, az estié a kétszeres világbajnok, 4. kiemelt skót Gary Anderson lesz.

A lebonyolítási rendszer az, amely a nyitó napon volt és még a jövő hét közepéig marad: három első fordulós mecset egy második körös követ, amit egy kiemelt játszik egy első fordulós nyertes ellen. Minden mérkőzés három nyert szettig tart.

Pénteken délután az angol Michael Barnard (a világranglistán a 72.) játszik először a portugál José da Souzával (vlr: 134.), majd egy újabb angol, Alan Tabern (vlr.. 82.) következik az ausztrál Ryan Smith ellen. A harmadik meccs egy újabb ausztrál–angol összecsapást hoz, Paul Nicholson (vlr.: 60.) és Kevin Burness (vlr.: 113.) között. A szakaszt a walesi Jamie Lewis (vlr.: 29.) zárja egy új-zélandival, a csütörtökön a német Martin Schindlert 3–2-re legyőző Cody Harrisszel (vlr.: 98.).
Az esti sessiont ma is egy holland, Danny Noppert (vlr.. 44.) kezdi, a szingapúri Royden Lammal mérkőzik meg. Utána egy színangol csata következik, Simon Stevenson és Ted Evetts (vlr.: 101.) között. A harmadik mérkőzésen újabb angol, Chris Dobey (vlr.: 40.) lép a pódiumra a három orosz egyike , Borisz Kolcov (vlr.: 118.) ellen. A nap záró mérkőzése a kétszeres vb-győztes Gary Andersoné (vlr.: 4.) Az egyik legnépszerűbb szupersztár ellenfele a délutáni Nicholson–Burness mérkőzés győztese lesz.

Sport2 13:30 és 20:00  PDC-dartsvilágbajnokság, 2. nap (kommentátor: Fülöp László, szakkommentátor: Vereczkey Lajos)