Újra kaput nyitunk Európára • SportTV

Újra kaput nyitunk Európára

2019. 02. 08. 14:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Barca–Reallal, a jövő héten kezdődő európai kupacsatákkal, valamint az átigazolási piac legérdekesebb eseményeivel tér vissza a képernyőre az Europálya című Sport TV-s magazin.

Saját gyártású műsoraink közül utolsóként az Europálya stábjának is véget ért a téli szünet, Petur András és asztaltársasága (amelyet a nyitányon Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter alkot) megkezdi a tavaszi kupadöntők zárásáig tartó „menetelését”.

Mi mással is kezdődhetne az adás (ha már egyszer Hegyi Iván is úgy fogalmazott a felvezetésben, hogy „…a futball hazatért”), mint a Barcelona–Real Madrid kupaelődöntő elemzésével. A gólokat az elemző rendszer segítségével több szögből is megmutatjuk, valamint elég górcső alá veszünk egy elég komoly dél-amerikai kontingenst. Egy Clásico kapcsán Messi ugyebár kihagyhatatlan, de most mellette Vinícius és Malcom produkcióját is elemezzük, elvégre ők akár hosszabb távra is meghatározhatják csapatuk játékát.

Ezt követően elkezdődnek európai kalandozásaink! Legyen szó a Bajnokok Ligájáról avgy az Európa-ligáról, az esélyesek nem kerülik el szakértőink figyelmét, ahogyan a még álló, magyar érdekeltségű csapatok sem. Honfitársaink közül az El-ben Szoboszlai Dominik (Salzburg), Szántó Tamás (Rapid Wien) és Kádár Tamás (Dinamo Kijev) is bevetésre vár, az Europályában pedig megnézzük, melyikük meddig juthat el.

Az adás végén pedig jön egy kis átigazolási elemzés, középpontba állítva Frenkie de Jongot (még akkor is, ha csak a nyártól lesz a Barcelona játékosa), Piateket, Pulisicet, Schäfer Andrást és a szerencsétlen sorsú Emiliano Salát.

Ki kell fizetnie a Cardiffnak Sala vételárát a Nantes-nak?

Igen

0%

Nem

0%

Az Europálya című magazin pénteken 16:45-kor élőben jelentkezik a Sport1-en.