Antonio Brown: Takarodj a p*csába, te bohóc! • SportTV

Antonio Brown: Takarodj a p*csába, te bohóc!

2019. 09. 26. 12:18    
Olvasási idő: 2 perc

Exkluzív interjút adott a Sport TV-nek Robert Klemko, akinek a Sports Illustratedben megjelent cikke után a New England Patriots felbontotta Antonio Brown szerződését. Az újságíró elmondta többek között azt is, hogy milyen üzeneteket váltott a játékossal, amikor a cikk után beszélni akart vele. Igen, az idézet ezekből származik. Az interjút teljes egészében a Sport1-en 21 órakor kezdődő Trash Talkban lehet majd megtekinteni.

A pályán jól ment neki a Patriotsban. (Fotó: Getty Images)

Klemko írt egy tényfeltáró cikket, amelyből egy nagyon kellemetlen figura képe rajzolódik ki. Több olyan emberrel is beszélt, akiknek Antonio Brown tartozik, illetve ő írt először egy festőnőről, akit szexuálisan zaklatott a sportoló; szinte meztelenül állt mögé, miközben róla festett portrét egy falra. Az ő ügye gyűrűzött tovább, amikor Brown a cikk megjelenés után próbálta megfélemlíteni a nőt, ráadásul betette abba a csoportbeszélgetésbe, ahol ez a kommunikáció zajlott. Ezután fogadott ügyvédet a nő, és hivatalos levélben kérte Brown ügynökét, az NFL-t és a Patriots-t, hogy hagyja abba a megfélemlítést. Egyes források szerint ez vezetett ahhoz, hogy csapata kitette Brownt a keretből. aki ezután bejelentette, hogy soha többet nem lép pályára az NFL-ben.

Klemko tudta, hogy a cikk nem vet jó fényt Brownra, de nem gondolta, hogy kiteszik majd a Patriots-ból. „Azt gondolom, hogy amivel elérte azt, az az hogy SMS-t küldött a második vádlónak. Szerintem még mindig a Patriotsnál lenne, ha azt nem teszi meg” – nyilatkozta Skype-on Buday Zoltánnak. Arra is válaszolt, hogy beszélt-e valaha Antonio Brownnal: „Korábban nem. Felhívtam telefonon múlt héten, amikor meg akartunk győződni arról, hogy ő küldte az SMS-t, de letette a telefont. Aztán küldtem neki egy üzenetet, hogy mit szeretnénk megtudni, és kérdeztem tőle pár kérdést a cikkel kapcsolatban.

Azzal vádolta a második nőt, hogy pénzt akart tőle, de ő soha nem perelt vagy kért pénzt tőle. Erről kérdeztem őt mire az volt a válasza, hogy „FOH clown”. Ekkor hallottam róla utoljára.”

Az „FOH clown” kifejezés jelentése: Takarodj a p*csába, te bohóc.

Arról, hogy a játékosok és a liga képviselői hogyan fogadták a cikket, ezt nyilatkozta a Sport TV-nek: „Az NFL megerősítette, hogy az Brown telefonszáma, amin sokat dolgoztunk. Játékosok? Pár játékos írt nekem és megdicsértek a cikket, ami eléggé ritka. Soha nem hallod játékosok véleményét egy másik játékosról szóló cikk kapcsán. Szurkolók? Sok embert meglepett a cikk tartalma. Egészen elképesztő és furcsa volt, hogy Antonio ilyeneket tesz. A Patriots szurkolók nagyon nem szerettek engem. Sok Patriots drukker hívott egy rakás szarnak, pár embertől halálos fenyegetést kaptam és valaki megosztotta a telefonszámomat, ami miatt folyamatosan csörgött a telefonom pár napig. Egy igazán fura hét volt.”

Az érdekes az, hogy Klemko szerint Brown számára még lehet visszaút a ligába, ha megváltozik, és nem jönnek elő újabb ügyek a jövőben. A teljes interjút a csütörtök este 21 órakor kezdődő Trash Talkban lehet majd megnézni, Klemko részletesen mesél a festőnőt ért zaklatásról és annak utóéletéről, a cikk megírásának körülményeiről és a reakciókról is.

A Trash Talk 21 órakor kezdődik a Sport1-en.

Klemko két idevágó cikke:

Arról, hogy Brown mennyire balhés figura, hogy tartozik mindenkinek, és ebben van szó arról a nőről, aki miatt végül robbant a bomba.

Ebben szerepelnek az üzenetek, amiven meg akarta félemlíteni a nőt.