McGregor ingyen is hajlandó küzdeni decemberben • SportTV

McGregor ingyen is hajlandó küzdeni decemberben

2019. 10. 17. 06:19    
Olvasási idő: < 1 perc

Könnyen elképzelhető, hogy több mint egy év után, az idén decemberben újra az oktagonban láthatjuk Connor McGregort. Az ír fenegyerek Frankie Edgarral találkozhat, a meccset saját közlése szerint ingyen is vállalja.

Jóllehet Conor McGregor márciusban még a visszavonulását bejelentő tweetet tett közzé, egyre kevésbé lehetünk biztosak az akkori döntésében.

Merthogy a UFC szerdán 38. születésnapja alkalmából közösségi oldalán felköszöntötte egykori könnyűsúlyú bajnokát, Frankie Edgart, amire gyorsan reagált McGregor is. A köszöntés mellett pedig egy „Viszlát decemberben” üzenet is szerepelt. Innen a két srác már gyorsan letárgyalta az ügyet.

Eszerint Edgar igent mondott Dana White-nak, a korábban pehely- és könnyűsúlyban is célba érő McGregor pedig ingyen vállalja a találkozót. Edgar mérlege 22-7-1, ő legutóbb a UFC 240-en harcolt, amelyen kikapott Max Hollowaytől, míg McGregor (21-4) 2018. októbere, a Habib Nurmagomedov elleni kudarca óta nem járt az oktagonban.

McGregor közösségi médiás üzeneteit már csak azért is érdemes komolyan venni, mert ezen a felületen ő a legtöbb interakciót generáló, nem futballista sportoló.

A Sport TV élőben követi nyomon a UFC eseményeit.