Keressük az ország kedvenc NBA-csapatát! • SportTV

Keressük az ország kedvenc NBA-csapatát!

2017. 03. 27. 21:24    
Olvasási idő: < 1 perc

Óriási érdeklődéssel, rengeteg szavazattal zárult játékunk, melyben kísérletet tettünk arra, hogy megtaláljuk az ország NFL-csapatát. Most egy újabb „bajnokságot” indítunk, melynek végén szeretnénk megnevezni: melyik Magyarorszgá kedvenc NBA-csapata.

A játék kiírásakor rögtön egy izgalmas feladatba botlottunk, ugyanis az NBA 30 csapatos létszáma nem igazán kényelmes ágrajz szempontjából, de aztán gyorsan eldöntöttük, hogy a legutóbbi két finálé résztvevőit, a Cleveland Cavaliers és Golden State Warriors ideiglenes kivesszük a versenyből, és automatikusan bejuttatjuk őket a második fordulóba. A többi csapat kiemelésekor ezt a listát vettük alapul.

Az NFL-es játékohoz hasonlóan itt is csütörtök déltől, a következő csütörtök délig tart egy kör, az első forduló párosításaira itt szavazhattok:

[iframe frameborder=”0″ width=”80%” height=”500″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true” src=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nba-csapat-1-forduló?iframe=1″]&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href=”//trashtalkhu.polldaddy.com/s/kedvenc-nba-csapat-1-fordul&amp;amp;amp;amp;amp;oacute;”&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;View Survey&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;

a szavazás állását pedig itt követhetitek nyomon (fontos megjegyezni, hogy az oldal nem frissül automatikusan, de napjában többször beírjuk az aktuális állás, hogy nagyjából tudjátok követni hol tart a szavazás)

[iframe src=”http://challonge.com/nbacsapat2017/module” width=”75%” height=”1050″ frameborder=”0″ scrolling=”auto” allowtransparency=”true”]