Ér-e valamit a kései szépítés? • SportTV

Ér-e valamit a kései szépítés?

Sport TV avatar Sport TV 2019. 05. 28. 07:10    
Olvasási idő: < 1 perc

A hosszabbítás 6. percében szépített a másodosztályú rájátszás első mérkőzésén a hazai SC Wehen Wiesbaden az Ingolstadt ellen. Így csak egygólos hátrányban kezdi a visszavágót, amelyen azért kisebb csoda kellene a fordításhoz.

Darío Lezcano, az ingolstadtiak 23-szoros paraguayi válogatott csarára bizonyult az első mérkőzés kulcsemberének két góljával (Fotó: Getty ImagesÍ

A paraguayi Darío Lezcano két találatával vezetett a normal játékidő elteltével az Ingolstadt, A dél-amerikai támadó – 29 meccsen szerzett 9 góljával a csapat házi gólkirálya is ő volt – az első félidő első, a második félidő második percében (utóbbival 11-esből) betalálva szerzett kétgólos előnyt. A hazaiaktól is a csapat gólgyárosa, a 29 mérkőzésen 15-ször betaláló Daniel-Kofi Kyereh volt eredményes, a 96. játékpercben szerezte talált a kapuba.
A két gólszerző közül Lezcano kezd, Kyerehet egyelőre a cserepadra jelölte Rüdiger Rehm mester, akinek a működése igazi sikertörténet Wiesbadenben. 2017 nyarán vette át a csapatot, az első évben a 4. helyen végzett, a másodikban már az osztályozót (3. hely) is elérte  tanítványaival. Könnyen meglehet, hogyha most esetleg nem is sikerül a mesébe illő fordítás, jövőre újabb egy helyet előrelépve már nem is kell osztályozót vívni, anélkül is feljut a Wehen a másodvonalba, ahol története során már két idényt eltöltött az elmúlt évtizedben, 2007 és 2009 között.
OSZTÁLYOZÓ A BUNDELIGA2-ÉRT. Sport2 18:15 FC Ingolstadt 04–SV Wehen Wiesbaden (kommentátor: Kassai-Tóth Csaba)