Jön a Sport TV Darts-kupa! • SportTV

Jön a Sport TV Darts-kupa!

Sport TV avatar Sport TV 2022. 12. 15. 10:24    
Olvasási idő: < 1 perc

Többek között olimpiai, világ és Európa-bajnoki érmesek részvételével a Sport TV megrendezte a Sport TV Darts-kupát. A hétrészes műsorfolyamot december 17-től lehet megtekinteni a Sport TV YouTube-csatornáján.

A Sport TV Darts-kupa résztvevői és műsorvezetője.

Ha már a Sport TV úttörő volt a sportág magyarországi bevezetésében és népszerűsítésében, akkor úgy illik, hogy a dartsversenyek szervezésében is az legyen. Kis csavarral persze. Merthogy állandó szakértőink, Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd rendszeresen hoznak tető alá PDC-, illetve amatőrversenyeket, sportoló hírességek viszont nem tudták megméretni magukat. Eddig. Merthogy a csatorna, illetve anyacége, az AMC digitális részlege úgy határozott, kiírja az 1. Sport TV Darts-kupát, amelyen sportolók és hírességek csaphatnak össze egyenes kieséses rendszerben.

Ütőképes mezőny állt össze, hiszen elfogadta a meghívást Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a kézilabdázók közül a válogatottban több mint kétszázszor pályára lépő Császár Gábor, illetve a jelenleg is a nemzeti csapatot, illetve a Telekom Veszprémet erősítő Ligetvári Patrik, az úszók közül a nyílt vízen világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Olasz Anna, továbbá az ifjúsági Európa-bajnok Sebestyén Dalma, valamint a párbajtőrvívásban ifjúsági olimpiai bajnok Esztergályos Patrik. A mikrofonnal jól bánók közül ott van a mezőnyben Fura Csé, a népszerű Follow the Flow zenekar pillére és Bartha Zoltán, a Sport TV kommentátora.

A három nyert legre menő mérkőzések kicsiben azt hozták, amit a december 15-én kezdődő vb-től várunk: tömeget, óriási kiszállócsatákat, rengeteg izgalmat és persze sok-sok szópárbajt egymással, na meg Petur András műsorvezetővel. Már csak emiatt is érdemes lesz nyomon követni a Sport TV YouTube-csatornáját, amelyre december 17-től az év végéig folyamatosan kerülnek ki az új részek. A legizgalmasabb jeleneteket pedig a PDC-világbajnokság több mint 100 órás élő műsorfolyamában is megmutatjuk a Sport1-en, illetve a Sport2-n.

Sport TV Darts-kupa: december 17-től a Sport TV YouTube-csatornáján

PDC-dartsvilágbajnokság: december 15-től január3-ig kizárólag a Sport TV-n

Nyitónap:  december 15., csütörtök 20:00, Sport2 (élő)