Vladimir Klicsko áprilisi tréfára készül • SportTV

Vladimir Klicsko áprilisi tréfára készül

2019. 01. 12. 14:42    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy brit bokszszakértő szerint Vladimir Klicsko április 13-án a Wembleyben visszatér a profi ökölvívás körforgásába.

Amikor Vladimir Klicskót augusztusban sparringolás közben lefilmezték, máris jöttek azok a hangok, amelyek szerint a visszatérésére készül. Aztán kicsit elhalkultak, most viszont alighanem ismét erőre kapnak. Merthogy Steve Bunce, a BBC szakértője a csatorna „Live Boxing” című podcastjében a következőket mondta: „Különböző pletykákat hallok meccsekről, amelyek összejöhetnek. Vladimir Klicsko visszatér és újra bokszol. Olyan információkat kaptam, hogy egy brit nehézsúlyúval találkozik. Aki nem Joshua vagy Fury.” Később a Twitter-oldalán közzétette, hogy Dillian Whyte, a WBC nehézsúlyú silver világbajnoki övének a birtokosa a célpont, a meccset pedig április 13-án rendezik meg a Wembleyben.

Az eredeti tervek szerint aznap Anthony Joshua bokszolt volna az arénában, de Bunce úgy tudja, ő legközelebb az Egyesült Államokban bunyózik, méghozzá a kevésbé jegyzett Jarrell Millerrel. „De az is lehet, csak pletyka az egész vagy semmi sem lesz belőle. Hallani ezt-azt. Ezek egyelőre pletykák” – így a BBC szakértője.

A márciusban 43. születésnapját ünneplő Klicsko legutóbb 2017. április 29-én bokszolt, akkor nehézsúlyhoz képest döbbenetesen jó meccsen a 11. menetben technikai K. O.-val kapott ki Joshuától, úgy, hogy mindketten megjárták a padlót.